Over mij

Senior redacteur, in een langdurige relatie met ICT, kan moeilijke dingen begrijpelijk uitleggen. Nu is moeilijk een relatief begrip. Laat ik het zo zeggen: ik ben beter met CMS en wifi dan met bloemschikken en textiele vormen. Altijd al geweest, tot groot verdriet van de handwerkjuf op de lagere school.

Maar er is meer dan technologie, want juist afwisseling maakt het werk mooi. Van 2016-2020 was ik hoofdredacteur van HiQ Mensa Magazine, blad en website voor hoogbegaafde volwassenen. Voor de lol maak ik als Slim Ding foto’s van teksten in het wild die me doen glimlachen, grijnzen of gruwen. Verder ben ik lid van de Vereniging van Nederlandse Wetenschapsjournalisten (VWN) en een voormalig Deiner. Online sinds 1996, zelfstandig ondernemer sinds 1999. Hondenfixatie sinds forever, ik steek de straat over voor een knuffel met een Engelse Bullterriers.

Ik schrijf interviews, artikelen, blogs, websiteteksten, testimonials, commerciële teksten, persberichten, doe verslaglegging en twitter. En dat dan voor relatiemedia, bladen, websites, bijlagen van kranten en rechtstreeks voor bedrijven, overheidsorganisaties en universiteiten.

Contactgegevens

Slim Ding
Tielweg 30 / OB1
2803 PK Gouda

M: 06 25 04 79 39
E: mail (at) karinameerman.nl